Меню Затваряне

AVEAN – ново място за онлайн пазаруване

AVEAN – ново място за онлайн пазаруване

AVEAN е съвсем ново място за пазаруване онлайн, но вече се стремим да предоставяме точно това, което отговаря на търсенето на нашите клиенти – качество и достъпни цени. В нашия каталог ще откриете разнообразие от бижута и аксесоари, изцяло българска изработка, с които можете да си доставите удоволствие или да направите подарък на скъп за Вас човек!

Моделите ни са подходящи за подаръци, поради стилното им и модерно излъчване. Дизайнът, на който са заложили нашите партньори, е изцяло съобразен с тенденциите при мъжките и дамски накити, за да се почувствате наистина красиви, различни и интересни.

Често ни питат „Защо да се доверим точно на Вас? При цялото разнообразие от онлайн бутици, с какво Вие сте по-различни?“

Това не са въпроси на които веднага може да бъде даден отговор – доверието се печели, не се обяснява. Ние сме млади – едва на няколко месеца и се учим в движение, но сме убедени, че единственото, което искат нашите клиенти, е коректност. Готови сме да Ви я дадем, но за това… първо трябва да ни се доверите.

За да можете да прецените по-добре дали заслужаваме да бъдете наши клиенти и приятели, всекидневно се стараем да Ви улесним като подсигурим на сайта всичката необходима информация, потвърждаваща нашата коректност – задължителни по закон реквизити (данни за юридическото лице, стоящо зад името AVEAN), общи условия, политика за поверителност, условия за доставка, подробни продуктови описания, мнения на клиенти и др.

Дори любовта между нас и вас да не се зароди от пръв поглед 😉 , искрено се надяваме, че малките ни изкушения ще отворят място в сърцето ви и за нас!

 

С най-добри чувства!

Екипът на AVEAN

Posted in Полезно Инфо

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *